Wij dragen “operational excellence” hoog in het vaandel. We houden van goede ideeën en vinden het fijn onze werknemers te laten groeien. Bovendien zijn we 100% Belgisch en daar zijn we trots op. Als bedrijf in volle beweging zijn we daarom regelmatig op zoek naar mensen die - in diverse jobs - onze waarden mee willen uitdragen. Gemotiveerde collega's die houden van een eigen toets en met hun sterktes de schouders onder onze beide commerciële ketens, Di en Planet Parfum, willen plaatsen. Herken jij je in deze omschrijving en heb jij bovendien ook een passie voor beauty? Ontdek dan hieronder de mogelijkheden om deel uit te maken van ons bedrijf...

Jobs in de kijker

Vacatures

Bloc category
Hier vind je alle actuele vacatures. Geen vacature die bij je past, laat gerust je CV en gegevens hier achter.

Jobstudenten

Bloc category
Heb je zin in een eerste interessante werkervaring waar je zeker uit kan leren voor je verdere professionele leven? Bezorg ons dan via deze weg je gegevens.

Spontaan solliciteren

Bloc category
Interesse in een job bij ons maar geen vacature die bij je past? Laat hier je gegevens na en wie weet contacteren we je binnenkort!

Stageplaatsen

Bloc category
Zowel in onze winkels als op de hoofdzetel hebben we plaats voor gemotiveerde stagiaires. Laat gerusthier je gegevens na.

Reeds eerder gesolliciteerd?

Volg je sollicitatie online op.